Baby 5 Bulan

Normal ke baby nak masuk 5 bln blm pandai meniarap?

2 Balas

Anak saya 4bulan 1hari dah start meniarap. Tapi jangan risau lain baby lain cara. Anak kawan pula masuk 6 bulan baru boleh. Sabar ya mommy. Biar anak belajar sendiri meniarap walaupun lambat

Sama laaa ank sy pn x meniarap lg nk masuk 5bln. Mengiring dah boleh tp dia x rajin nk mengiring. Kadang2 je dia nk mengiring. Umpan dgn susu n toys pn dia xnk mengiring.

4y ago

Rmi ckp jgn risau sbb perkembangan baby x sama. Tp as a mother rasa risau tu msti ada especially bila sume baby yg sebaya atau muda bln dr dia dh meniarap.