Bayi 5 bulan

Normal ke baby 5 bulan lebih tak pandai lagi pusing meniarap?

5 Balas

normal je. anak saya laju sebab dia menyusu sambil mengiring. itu je sebab laju. boleh cari exercise untuk baby untuk kuatkan muscle baby.

baby sy pandai meniarap masa dia 2 bulan mengakok umur 3 bulan sekarang nk masuk 6 bulan baby sy

normal. ad yang lambat ada yang cepat.. ada yang masuk 6 bulan tiba2 pandai

sepatutnya 4bln lebih dh meniarap + golek2..kene selalu buat tummy time..

Normal je anak sy dah 5 bln pun still tak niarap.