Baby mengeras

normal ke baby mengeras ? sy bru 31w .. jmpa doc ckp bnde tu normal but slalu bca baby akan mgeras bila nak dekat bersalin .. takut pulak ?

1 Balas

Sy 32 weeks. Selalu jugak perut mengeras.. sampai rasa xselesa. Nk jalan pun rasa sakit bila perut mengeras. Tapi kalau xjalan nnt baby susah nk kluar pulak.. so nak xnak kena jugak jalan slow2.. bertabah la sis💪

5y ago

bertabah laa kita kan 😝 kdg2 lepas buang air kecil pun dia mgeras .. 🤦🏻‍♀️