normal ke

Normal ke baby bru nk msok 3m minum susu 3oz-4oz sekali minum??

2 Balas

Bm yg sya pump dri office..

5y ago

Normal 3oz, 4oz pula banyak utk bby 3m., tp kalau sy max ank minum 3oz.. Sbb sy dah biasa kn dia mnum sikit2 tp kerap. Msa umur bby 3m mula kerja dulu sy bg susu yg d pam 2.5oz.. Lps tu sy up kn ke 3 oz jarak masa 2jam hingga 2jam stgh.. Stakat ni ok. Sy xbiasakan mnum byk takut x terkejar demand.. Ank dah sthun 4bulan msih mnum 3oz juga, kuat makan, mnyusu kurang..

Formula atau bm?