Susu formula baby 2 bulan

Normal ke baby 2 bulan minum susu 2-3jam sekali 2-3oz shj?kdg2 3oz pun tk hbis #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Sama la ank sy pn, jrg sgt nk bgi hbis susu, sy bncuh 3oz atau 2oz tpi selalu mesti buang, harini sy kira seharian total dia minum baru 13oz dri tgh mlm tdi, kdg sy sedih sgt smpi mnanges, pstu susu dh lr mhl kesian plk dkt suami yg gaji x seberapa 😭

Ank saya pon. Buat susu 3scoop kdg habis. Kdg xhbis. Kena bg ank mnum hbis jgk. Sbb nk bg berat badan naik...

normal susu fm kenyang lme