baby 32 weeks asyik tekan2 area tepi bwah prut ( pinggang )

normal ke baby asyik tekan2 area tepi bwah prut ( pinggang ) ? kdang bila baby tekan2 situ rsa nyilu pun ada jgak 😅 klau mlam2 tido mngiring pun slalu tekan2 situ 😬

2 Balas

normal, sy pun mcm tu.. geli² area tulang rusuk dan pinggang.. tido pun selalu telentang sbb xselesa baby gerak kat pinggang kiri kanan

1y ago

sama laa kita sis 😅

normal sis..janji gerakan dia cukup 10..sy pun malam2 aktif sngt..kita dah tidur, dia tak tidur2 lagi..😂😂