Keras tepi pusat

Hi mommies nak tanya lah kite first time pregnant, 21weeks. Kenapa rasa mcm ada benda keras ye tepi pusat setempat je kerasnya tmpt lain lembut, yg tu baby ke bukan? Sy tekan2 dia tak bergerak pun kalau baby mesti dia gerak atau respon kan? Tu apa ye ke mmg baby. #firstbaby

1 Balas

Tu baby. Kadang2 dia x bergerak pun bila kita usik. Boleh jadi yg kita tekan tu kepala dia, belakang dia x pun punggung dia.

8mo ago

Ouhh faham, sbb tak lama lepas tu sy asyik tekan2 dia hilang sendiri.