35 weeks now, mau tnya apa tnda2 baby sudah brsedia untk kluar?

skrg msuk 35 weeks kerap rsa mcm baby tekan2 kat bhagian bwah , gerak pun mkin aktif smpai senget sebelah prut 😂

2 Balas

harini sya pun masuk 35week . smlm dpt BH palsu agak2nya kita dah blh get ready utk kehadiran mereka kot 🤭 .. Semoga dipermudahkan Awak Amin 🙏🏻

1y ago

harini boleh get ready dah sis , sya dah isi semua dlm bag masa 32week .. Semoga dipermudahkan sis Amin

baca dkt belakang buku pink. ade tulis tanda2 bersalin.