Mengesot merangkak

Normal ke baby 7 bulan mengesot ke belakang?

2 Balas

Memang gitu sis dia nak belajar. Awk kena letak toys kat depan encourage dia move forward jgn reverse 😂

9mo ago

Apa mana ada sis. Kenapa dia ckp mcm tu. Kalau anak takde masalah lain awk jgn risau ya. Anak sulung sy pun mcm tu sis mula2 nak merangkak. Masa tu 6 bulan. Marah2 dia sbb dia makin jauh dgn toys dia hahah. Tp dia merangkak sekejap je lepas tu 9 bulan terus jalan. Awk jgn risau ya. Just monitor perkembangan dia