Mengesot 9 bulan

Hai mommies, nak tanya.. Baby mengesot ni dlm kategori merangkak jugak ke? Sbb baby sy dh 9 bulan, baby start mengesot 5 bulan smpai skrg blum pandai merangkak.. baru nk belajar sikit2 & baby sy belum pandai duduk betul.. normal ke baby 9 bulan lmbat merangkak? : Sy tnya bkn sbb apa, sbb sakit telinga sakit hati dgr org2 ckp ank sy lambat merangkak & duduk.. hm #firstmom

3 Balas

anak saya 10 bulan bru pandai duduk. tu pun mula mula nurse kata nak cek nak ambik darah, tapi tak sempat ambil darah balik klinik terus pandai duduk. takpe sis lain baby lain progress. sis boleh training slow slow bagi baby biasa

sama..anak sy 9 bulan cuma pandai tiarap bergolek tu pun kdg undur keblkang ja, tak pandai kedepan 🤣🤣..lain bby lain progressnya..jgn layan ckp org yg jaga kita..drg ckp ja pandai

anak saya pn 9 bln bru pndai merangkak, 😅... duduk pn blm boleh lg... skrng tgh aktif memanjat... 😇

3mo ago

rumah sy 2 tingkat... da panjat naik tangga smpai atas.. 😅 risau plak jatuh..