Baby kicking aktif sangat

Normal ke baby 29w kicking aktif sangat... Risau pulak. Saya puasa macam biasa

5 Balas

Normal rasanya sbb sy skrg 28w nk msuk 29w dh..rasa dia punyer kick lg aktif dr mnggu2 sblm ni..stiap pergerakan tu rasa kuat, sbb bby mkin mbesar..mlm lg hyperaktif..

6mo ago

insha'Allah Normal sis. lg pulak...space utk dia berrenang kat DLM rahim Tu Kan makin sempit. so... Kita lagi mudah Rasa dia punya pergerakan Tu..cuma, bila active melampau n MCM x normal... yg Tu kena alert n pergi hospital. takot terbelit tali pusat

normal sis saya pun 29week.. sbb bby dh mmbesar.. klau kita mkn mnis² atau kenyang lgi lh dia aktif mcm brpesta ja bayi kat dlm tu🤣🤣

dan kadang dia bg amaran xselesa kalau dia terlebih aktif .. jdi mommy kena alert prgerakan yg lain dri yg biasa supaya bby selesa kat dlm😊

6mo ago

hah kan sakit klau dia tidak selesa🤣🤣

Normal. Saya ni dah la badan kecik, sampai minta maaf kat baby sebab ruang kecil sangat dia duk menggeliat, berpusing tu 😅

normal.