Baby susah tidur siang

Normal ke baby 1bulan 15 hari susah tidur siang. Baby akan merengek dan tidur di pangkuan shj. Bila letak automatik akan celik. Susu semua ok. Malam pun tidur dalam 4 ke 5 jam shj.

3 Balas

normal. baby saya 42 hari (harini 7 april 2023). bila nak tidur siang je akan ada macam² ragam. tidur nak kena dodoi. bila mengantuk, nangis. saya dodoi sampai baby tidur. kadang pergi makan & jemur baju pun bawa baby sebab asal letak bawah je terbangun. 😅 bila takde kerja, memang baby tidur dekat dgn saya. bila malam, Alhamdulillah normally boleh lena sendiri.

Tengah alami jugak ni. Dekat dada dan riba kita bukan main mata tertutup. Letak je katil dia, mata bulat macam tak ngantuk pun 🤣

1y ago

itulah, siap tidur nganga mulut 😂 bila letak terus buka mata bsr 🥴🥲

normal je tu. die xnk ltk. die nk bau mak dia je.

1y ago

boleh try bwk pegi dekat2 dulu. sye dulu cukup je 45 hari terus bwk anak keluar pi shopping 🤣 elok je senyap dlm stroller tido. sbb sejuk aircond 🤣