baby tidur tertonggeng

Normal ke baby 10 bulan asyik tidur tertonggeng? Dah ejas pun dia tonggeng balik. Mula2 risau igt dia sakit perut ke ape tak sedap duduk. Tapi tiap2 malam camni je gaya. Tak duduk diam pulak tu gerak sane sini. Kita pulak yang takleh tido risau kat dia

baby tidur tertonggeng
16 Balas

Nie ank sy pn bru umur 3/4 bulan kot.. Mmg gaya dia suke tido camtu sejak pndai meniarap 😥 sy pn naik risau.. Smpai skrg pn masih nk tido camtue.. Tpi skrg kurang risau sbb dia dh pndai brguling smule sndiri n muke mmg dia peralih ke tepi klu rase cam xselasa.. Tpi sy still perhatikn laa selalu dia tido..

Anak² sy 2 org boy n girl mcm tu tido gayanya..plg selesa..dr kecik mmg suke tdo menonggeng smp la dh umo 2 n 3 thn skrg gaya tido mcm tu plg selesa..anak buah sy pon ade yg style tdo mcm tu 😂

Baby saya pun sama la sis. Baru 5 bulan ni. Since 3 bulan dah tidur meniarap tertonggeng2. Tapi nurse cakap okay jerrr 😂😂

4y ago

alololo comell nyee

Normal sis..anak sy 5 bulan pun mcm 2 mulanya risau ..lme2 biakan je..btolkn bile die dh btol2 lena..tp 2 pun x lama..pastu akan tonggeng semula...

4y ago

Sama laa baby sy 5bulan tidur tertonggeng. Pastu niarap smbil tidurm dh betulkan balik still tukar position mcm tu jugak hihi sbagai ibu sentiasa kena pantau jgak

Comey je baby tido tertonggeng...hihi...cute....mesti baby tu dh biase tido cmtu dlm perut mamanya

Org tua2 kata kalau bdk tdo tonggeng mcm ni sbb cacing...tp agknya mungkin bby selesa mcm tu kot

Memang mcm tu sis..bila dh besar pandailah dia tdo posisi mcm kita dewasa ni..

sama mcm anak saya..mmg tdo tonggeng..dlm buai pn mcm tu..btlkan sama je

Normal. Ank sy pun tidur macam tu, kalau dalam buai pula tidur mengiring

normal . anak buah sy pun mcm tu . dlm buai pun tertonggeng hehe