Asyik mengantok jeeeee

Normal ke asyik mengantok je 36weeks ni .. malam asyik sedar pulak tidonya gelisah pusing kanan kiri .. siang elok pulak tido sampai ke petang 😌😌

2 Balas

normal je. sye pon sama. tpi sye 31w bru. siang lps laki pi reja sambung tdo sampai ptg 😂 mlm selagi x pkul 3 selagi tu xboleh tdo. itu pon kejap jaga kejap jaga. dok kira bila nak siang 😂😂

2y ago

kan sis .. malam rasa xselesa sangat nak tido selalu tido lewat .. serba xkena sakit pinggang lenguh kaki .. hihi tido siang elok pulak 🤣🤣

This is normal :)