Berketul di breast tapi dah stop breastfeeding

Normal ke ada ketulan di breast tu. Tp sy dh stop breastfeeding. Akan hilang ke ketulan tu. Dah sebulan masih belum hilang risau pulak. Jumpa dr kang dia suggest operate tak nak takut sy

1 Balas

cube urut atau tuam. kalau x ilang pg check. ketulan dkt breast, mcm2 boleh jadi. satu sbb bengkak susu. dua salah satu tanda breast cancer. pegi je check utk elakkan benda yg x sepatutnya. nak2 lagi yg xde rasa sakit dkt ketulan tu.