scan baby kecik

hai daddy semua.ada pengalaman x bila isteri pergi scan perut doktor kata baby kecik x mcm 9 minggu.sedangkan baby dah 9 minggu.normal ke?

7 Balas

Penah....sye scan kt swasta...doc ckp baby kecik...tk same gn umur kndungan....tapi bile reffer kk....doc kk ckp baby normal...so sye ikut doc kk je...kdg2 care pengiraan umur kndungan doc kk..gn doc k.swasta laen tu yg kadang2 bile scan..ade yg ckp baby kecik tak tally gn umur kandungan...ape2 reffer doc kk jee...

Saya pn prnah smpai 6bln dr kata baby kecil. Hsben bagi minum spirulina je dah ok. 😇

Tumbesaran baby based on their parent..mungkin take time sis

Rsanya normal.wife pn msa 30week ad jg yg ckp kecik...

Tengok scan seterusnya...kdg lambat naik...

Saya pn mcm tu jga time preggy.

Good luck bro