Baby kecik bila scan dari usia dia..

Assalam.. saya nak tanya normal ke kalau nak ikutkan usia kandungan dah 9 minggu tapi bila scan baru 7 minggu macam tu.. baby kecik tapi jantung berdegup laju.. cuma bila scan x nampak sgt babynya .. kenapa ye? Ada sapa2 macam saya tak..tq #firstbaby #bantusharing #1stimemom

Baby kecik bila scan dari usia dia..
2 Balas

sy dulu kerap buat scan . lg² kat swasta, sbb nk tgk prkembangn baby .. slalu result ad certain bhgian anggota bdn bby yg x ikut usia, lmbat/ cepat bbrp weeks . seriously sy risau mcm puan . tapi puan, sbnrnya itu normal .. bby punya heart rate mmg laju, n klau scan tu nmpk lmbt/ cepat dr usia, ok je as long as bby tu sihat .. dont worry too much ok ? kite doa byk², yg pntg bby sihat dan selamat .. emosi pn kne jaga tau puan . just positive 😉

normal sis.. banyak makn bkhasiat supaya baby mbesar dgn sihat ya..