Normal ke ? Hmmm

Normal ke 4 bulan tapi perut Tak nmpak lagi besar #bantusharing

24 Balas

normal..ikut badan masing2..makan mcm biasa..jgn mkn kekonon utk 2 org..tp kerap...sy tgh pregnant ank ke5 nk masuk 32 weeks..n Kali ni BBY bump sgt la besar..selalunya berat ni dh bersalin..to Ada lg 2 bulan...xtau la bdn nk Naik besar mane... ape2 pun bersyukur baby n ibu sihat xde masalah..☺️

normal. asal baby sihat. bentuk badan mainkan peranan juga macam kurus dan kecik. kalau badan berisi dan gempal senang nampak. kawan saya mngandung 9 bulan pun xnmpak mcm org mngandung sebb org nya, sjenis kurus dan tinggi

4y ago

okay terima kasih . saya badan besar Dan pendek sbb tu kot Tak. nmpak . terima kasih membantu

Pada saya biar tak nampak drp nampak baby bump. Bila org sekeliling dh nampak, hari2 duk tanya bila baby nak keluar. Kita pulak yg stress..

saya dah nk due pun x nmpk sgt.. kalau saya x bagitahu saya pregnant org pon xperasan.. igtkan kecik baby tp keluar 3kg jugak 😂

normal.. sy masuk 8 bulan bru nmpk.. itu pon org tngok dari depan.. klau tngok dri blkg tk gaya lgsung mcm tgah pregnant

normal dik, tgok perut dn bdn masing2, sy da tunggu hari nk bersalin pon byk yg ckp prut kecik mcm 5 bulan 😂

Normal. Ikut badan orang. Tapi kena selalu pantau jugak la. Asal kan kandungan selamat OK la

normal kot saya smpai bersalin org tny bila mengandung prut xnmpk.. 😅

normal je sis. saya dah 39week perut nmpk mcm 4 5 bulan je😂

Saya 5 bulan pun kecik jee🤭..janji baby sihat