hilang selera makan at 38 week

normal ke 38 weeks ni hilang selera makan? kenapa eh?

59 Balas

salam nk tanya normal ke sakit kat ari2 bawah saya dah 38minggu kul 4 pagi tdi terjaga dari tido rasa sakit biasa2 jela tkda rasa skit sgt tpi tkda turun tanda lagi .

Saya pun macam tu, kejap berselera kejap takde selera berat turun naik gitu heheh bila checkup nurse ingat tak sihat tapi hormon kot berubah2. Janji kita & baby sihat 🫰🏻

saya 34 mggu da kurg selera makn.. da macm first trimester pulk roti canai pon separuh je pastu da nk termunth makn nasi ada lah dlm 5 sudu pastu da tk bplh masok...

normallah kut sbb sya pon dah nk naik 38week selere kurang kerap sakit kepala mual2 teruk

saya pun hilang selera makan. hari ini 38 week 1 day. 11/11 ini serah diri dan 12/11 induce ubat dah untuk paksa baby keluar. smlm start sakit perut 2 jam sekali.

sy 37w. sama...kurang selera. makan pn x bnyk da. senuh rasa perut. plus asek sakit2 je perut ni.

sya mkin kuat mkn pulak🤭

5mo ago

Sama😅

ikutkan hati sy nk makan smua , tp nurse bebel kat sy , sepatutnya xnaik berat bdn dah nak dekat beranak nih .. sy pn kontrol mkn lah h

2y ago

Betul.. Saya baru2 ni naik 2kg lagi... Padahal dah 38week ari ni.. Lepas ni kena on diet... Control

sy pun dah 38weeks 5 day menanti Dan menghitung Hari ...smg Allah permudahkan urusan sy sert ank y bkl lahir nnty

Biasanya nk dkt2 deliver, memang akn kurang rasa nk mkn, berat pun akn berkurang gak, sbb baby makin membesar, xda ruang. Normal je sis