hilang selera makan at 38 week

normal ke 38 weeks ni hilang selera makan? kenapa eh?

59 Balas

Lagi bagu kalau hilang Selena makam kalau jadi mcm saya suka makam sampai kan baby besar kena masuk wad 11/2 ni xboleh bersali Norma

ye sama...selera jadi putus...tgk makanan pun mcm nak taknk...tapi dapur tetap berasap takut anak2 dgn suami kelaparan...😅🤣🤭

saye 37week 6hari baby berat 3,2kg . tapi belom ada tanda² nak bersalin lagi. ada gdm. kencing manis. apa perlu serah diri ke hsptal?

2y ago

biasa kk or hospital bg date kan..cuba check balik sbb awak ada gdm

sama .. kadang makan nasi separuh sehari sekali saja .. yg lain makan buah / roti .. mmg xselera sangat²

saya pun sama sis. sekarang umur kandungan 38minggu 2 hari. selera makan makin berkurang

Saya 38week 2day dh rasa lenguh sakit pinggang sakit papan punggung sakit kt celah kangkang 😫

sy bkn selera hilang tapi da hujung2 ni da tk de benda yg mngidam. rase loya nk muntah ade la.

sama la sy sis..38w2d xde selera sgt.mkn ape ada n mcm pksa je.moga dprmudahkn ye

normal ka sis 38 week keluar keputihan MCM niee?dia keluar macam ngilu rasanya

sama la cm sy kurang rasa nk mkn...smpai berat turun setiap kali g kk hehehee