baby kurang bergerak

normal ke 37minggu 5hari bby kurng gerak tapi bnyk mengeras?. ada ke ibu² yg dh selamat bersalin 37minggu?

1 Balas

Ye, saya bersalin on 37 weeks. Kakak saya pun sama bersalin anak 1st on 37 weeks. Kebetulan. Macam saya, sebab tiba2 air ketuban pecah. Kakak saya pulak, tiba2 turun tanda darah. Kalau rasa baby kurang gerak, better mommy cepat2 ke hospital. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers