baby boy

hi mommy . nak tanya normal ke baby kerap menggeras tapi kurang gerak . esok baby dah masuk 37minggu . minta pendapat mommy semua ? thanks

2 Balas

Normal. Tak lama dah tu dia nak keluar. Kena kira pergerakan dia. Kalau kurang gerak sangat daripada sebelum ni, better g check. Takot pape pulak

5y ago

thanks

Normal...itu juga sign yg dia nak keluar tak lama lagi...prepare ya sis... Sy dulu pon mcm ni..tak lama lepas 3hari bersalin dahh

5y ago

Welcome