37week 2day

Salam hi.. nk tanya normal ke kalu bby kurang aktif n bby asyik mengeras je smlm.. kandungan sy skrg 37minggu #firstmom

4 Balas

Ikut naluri sis, ada yg biarkan jer lastly baby dah pergi dlm perut. Better apapun pergi check, masa akhir mcm ni tak blh ambil mudah apa pun tanda luar dari kebiasaan.

sama minggu dgn saya..normal sis bby kurang aktif.tp kena cukupkn 10 gerakan sehari..kena alert. ruang dia nk brgerak dh terhad sbb tu dia kurang brgerak

Samalah. Baby tak kuat tendang mcm dulu. Tp masih rasa lah gerakkan dia tu. And skrng kuat mengeras je. 37m juga. Tp dah start dari 35m lagi smpai skrng.

Ikut naluri sis kalau rasa risau baik pegi pac ya jangan lambat ii