berat baby

saya dah 33 weeks, berat baby masa scan 1.9kg. normal ke? mommy yg lain berat baby biasa berapa ya masa 33 weeks?

12 Balas

saya masa 33week baru baru ini doktor kata berat baby dah 2.1kg dah kembali normal masa 32week bby duduk songsang doktor kata kuatkan berjalan supaya baby duduk tempat asal alhamdulilah masa checkup baby dah kembali tempat asal

Saya scan 32 weeks haritu dr ckp berat baby dah 2.1 kg tapi mommy nya berat naik 1.5kg je spnjg pregnant 😂as long as baby berat ok dr ckp okay la maybe ada yg mommies susah naik berat badan

saya 32 weeks, berat baby 1.7kg dr kata normal sebab saya ada gdm. jadi hujung kena jaga makan risau baby terlebih besar pulak

Saya 33w jugak, berat 2.1kg. Dari kertas scan hosp baby tetap 33w tak lebih kurang.

Sy 34 weeks baru je lps scan dkt klinik swasta, berat baby 2.3kg. Doc ckp normal

As long as still dalam graph okay je. Unless doc yang. bagitahu tak okay

normal sis, sy scan 31w haritu berat bby 1.8kg doctor ckap normal n ok je

2mo ago

Normal je

sy 33 weeks td scan kt swasta berat baby 2.2kg..dktor kata ok ja..

Kalau doktor kata normal, then it is normal

Normal …