Keputihan 30 weeks

Normal ke 30 weeks keputihan macam ni?#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Keputihan 30 weeks
3 Balas

Try inform nurse atau dr . Tkot effect kt bby . Sye pon ade keputihan. But if keputihan tu berbau seperti ikan masin , sila dptkan rawatan ye . Kalo brbau biase shj, bykkn makan yogurt . Inshallah keputihan akn hilang

2y ago

Okie sis tq💕

saya pun sama macam sis . skrng tngah tgu result . haritu pergi kk bagitahu doc . doc suruh amik sample .

2y ago

Semoga urusan awak dipermudahkan kan🥰 saya dh bersalin baby nk masuk 5bulan masa tu mmg saya ada gbs Allhamdulillah ank sihat xad apa2 masalah semoga awak kuat ye 🥰

hi mommy. sy suggest mommy buat swab for GBS masa next checkup.

2y ago

ye mommy. semoga dipermudah urusan mommy ye ❤