berat baby

Normal ke 28 week berat baby 1.4kg ?

113 Balas

Bru lps scan 28w berat bby 1.3kg.. doc ckp berat bby sesuai dgn usia kandungan.

1y ago

Sye bau smlm check berat bby dh 1.19 kg

Normal ka sakit perut bahagian atas pusat ketika batuk.. skg kndungan sya 28 mggu.. auto perut akn mgeras.. sambil usap2 perut lpas tu baby gerak2 juga tpi sikit2.. dah pegi klinik just kena bagi ubat batuk x perlu jmpa doktor sbb ktanya result swaptest negatif...

Normal . Sy masa 29 week berat bby dlm 800-900gram . Skrg 33weeks brt baby dh 1.9kg . Harap xlebih dr 3kg laa masa nk deliver nnty sush nk teran 😂

1y ago

sya aritu 26week berat bby bru 803grm..ada kecik sikit la doktr ckp tp still norml jgk

Cuba try tnya doktor time scan ...sbb sy scan 32w haritu berat baby 1.8 doktor Kate normal..

2y ago

saya 1.72kg

normal je. doktor cakap kalau beza 1-2 weeks ok je. cuma ukuran/berat baby taknak lebih drpd 3weeks je. sy pun 28weeks baby 1.4kg 🥰 tadi buat 5D scan cantik. lemak semua da ade ❤️

baru ni jumpa doktor berat baby saya 1.3kg. doktor cakap lebih berat sikit je untuk 28w. selalunya 28w berat baby dalam 1.1kg.. tp still normal untuk berat macam tu 😊

hr tu sy check 1.3kg...nurse kata agak besar tp doc kata normal... sbb sy takde GDM... hrp2 la x besar sgt .hehehe..next appointment lama lg ..6 mggu lg

Sy 28w scan berat baby 1.1kg.. doc ckp normal gak.. seiring.. tp klo ikot abg kua 37w 3.3 n kakak 38w5d 3.4kg.. hrp yg ke 3 ni biasa2 sng nk teran..🤭

Maaf ingin bertanya makanan apa ya yg bagus untuk naikkan berat badan baby, Sye 28week tapi bby masih 600gr Saye risau sebab ni first time pregnant😔

3hari lepas scan 28w berat baby 1.250kg ..doc ckp berat baby cantek ...tapi kne pantau 2weeks akan dtg tkut nti baby besar sngt 😌