12 weeks nak tanya

Normal ke 12 weeks dah nampak baby bump? #firstbaby #ingintahu

9 Balas

normal sbb lemak bahagian perut bnyk😂tapi nak di ikutkn sebenar nye baby tu kecik sngt2😅jadi rahim pun tk kembang lgi,mcm saya beria ingt dah nmpk baby bump,sekali nurse gelak,sekurang nya 18@20 mnggu baru rahim kembang😂ank first pun mcm tu jgak tertanya haha

depends pada badan. kalau bdan jenis kurus. usually xnmpak sgt. mcm sy ni berisi. 3bulan pregnant dah mcm ape perut ni. hahaha. bby je dok bhgian bawah tuu je. kt tmpat doctor scan tuu kt atas tuu perut n usus2 je yg lebih.😂

normal sis..sy yg ketiga ni baru 5 weeks pun dah nmpak .sblum ni ank sulong 4 bulan bru nmpak..anak kdua prut 3 bulan nmpak .ni yg ktiga sbulan lbih pun dh nmpak .mungkin lemak sy smkin byk 😅

Tengok org jgk, saya 12weeks nampak mcm ada bump tpi tu bloating kot sbb bangun pgi mesti perut tk bosar mcm sebelum tidur

Normal.. saya pn 15 mggu dh mcm 5bulan tmbh2 lps makan 😂

sye 12 week x nmpk bby bump lgi. kdg2 lupa prgnt 🤣

Depends pada badan mommy tu

Normal sis😊

normal