hi semua,

is it normal kalau masih loya dan muntah2 in 14weeks? risau kalau baby tak sihat atau apa sebab loya je huhu. 1st pregnancy..

2 Balas

normal.my morning sickness gone at 2nd trimester.and then kembali start 34weeks. lain org lain reaction.but its totally normal.yang tak normal tu bila 1 benda pun tak masuk then u kena pergi tanya dr so dorang bagi ubat or pantau u kat hospital. morning sickness xda kena mengena dgn baby melainkan u tak dapat makan langsung then baby pun tak dpt khasiat dan membesar

normal,ada org smpai deliver still morning sickness

5y ago

thank u for info sis!