Keluar darah jernih..

Normal kah kluar drah usia kandungan 8 minggu..tapi tidak bketul..semalam pgi klinik.tanya dkat misi..mrka ckap itu normal..lepas tu bagi ubat wrna merah...ubat untuk apa tu..?

7 Balas

Kalau kluar darah time pregnant xnormal sebenarnya. Better pi check jugak. Mcm sy time 5minggu 6 hari dtg brown spotting terus pi klinik swasta, Dr akn scan ada pendarahan ke tak dlm rahim & bgi ubat kuat rahim(Duphaston). Lps dri mkn ubat tu dh ok dh, now 21weeks

sy awal pregnant pun cmtu kk kt normal kbtln ke hsptl bgtau doc check rupanya polyp so trs buang. ms tu 10w. Tu pun mmg risiko gugur tinggi doc bgtau. doc pesan doa byk2 je ms tu. alhamdulillah dh 26w skrg ni. so better pi check detail..

klinik kesihatan atau klinik swasta ya? ubat merah ubat zincofer ke? atau ubat kuat rahim ye? cuba attach gambar awak

Normal selagi x rasa sakit dan bukan darah segar, sbb sy 6 minggu kehamilan ada brown spoting .

2y ago

Brown spoting tanda pelekatan janin ke rahim kadang2 darah bekas pelekatan tak habis turun tu yg keluar sikit2 .selagi tidak di sertai sakit perut dan darah segar ianya normal ☺️

takde namanya ke dekat ubat tu?

New obimin kali

doktor scan x