Baby bump kecik

Normal kah kandungan mau masuk 6bulan tpi bby bump kecik mcm kandungan 3 atau 4bulan ,,saya ada seorang kwn usia kandungan dia SMA juga dgn Sya, cuma bby bump nya besar MCM kandungan 7bulan,blh tlng bagi Sya jwpn x? #firstbaby #jangandibully #Nanya #pregnancy

17 Balas

Sebenarnya baby bump ni mengikut bentuk perut kita. Kalau perut jenis bujur, perut kita tak nampak sangat. Tapi as long masa scan dgn doctor n doctor kata size normal tu syukur. Jgn bandingkan bentuk badan kita dengan orang lain tau. Yakin dengan diri sendiri 😊