kerisauan Baby zia

Normal kah jika anak saya.. 1 hari berak sampai 4kali..

9 Balas

Bby bru lhir smpai sbln lbh mmg kerap berak sis...sbb tu klaw sy..sy pkaikn cawat kain jer...ikut org tue² dlu.. Sbb law pmpers mmbazir..kjup² nk kna tukr dh...

normal. as long warna tahi dia tak cair dan berubah warna mcm warna hijau cair,coklat or putih or kelabu. baby baru lahir berak 5 6 kali its fine.

Normal sis bg bby yg br lahir... Dan bgus utk bby klu berak dan kncing kerap kali itu maknenye bby sht.. n ok...

Normal sis.. Bby dri lahir smpai sbulan lebih mg kerap berak.. Mg kne stnby pmpers byk skit. Huhuu..

Normal utk yg baru lahir... Lg kerap lg bagus, cpt hilang kuning, kalau ada

Normal je sis . Jangan risau

Normal tu.. Jgn risau

normal...

Nurse cakap spatutnya baby berak 8kali sehari. Setiap 4jam tukar pampers. Baby sy sis berak lebih dr 10kali sehari. Skrg dah hari ke 8 baru kurang sikit dia berak. Tp baguslah berak byk kali kalau baby baru lahir. Takde la dpt kuning.