Sakit Pinggang

Normal kah ibu hamil 9 bulan merasakan sakit pinggang yg teramat sgt?

7 Balas

Normal sis..sabar ye, x lama lg ok la tu😉klu baby dh kluar.. Hilang dh rasa sakit tu😍 sy skg 33 minggu pun klu tidur, smpai sy menangis x tahan sakit.. Cuba minta urut dgn hsbn.. Mna tau ble kurang.. Sy slalu mnta tolong hsbn urut2 klu sy x dpt tidur mlm sbb trlalu sakit.. Smbil tu sy usap2 perut..😊

Mee too😣.celah kangkang sakit,tumit sakit kalau berjalan.tulang rusuk sakit kalau baby kick..pundi kencing mcm nak terjatuh kalau baby gerak...tapi saya sabar..tinggal sikit je lagi..

4y ago

Amin sis. Sabar ye sis.

Normal. Pastu kaki tiap malam cramp 😩 Mintak tlg husband urutkan sis

Normal sebab kepala baby dah kat bawah

Normal sis

Normal..

Normal