Anak dah setahun tp masih belum boleh jalan

Normal ka kalau ank sya dah umur setahun tp tak boleh jalan lg .. dia nak jalan pun dia pegang apa2 baru dia jalan .. satu lg bila saya buat isyarat bye dekat dia langsung dia tak blas dia tgk ja .. sya first mom so sya tak brapa tau sgt bnda2 mcm ni ..

5 Balas

Ank sy dulu umur setahun bru nk berjln.. Jln je jatuh.. Bila umur 1thn 3bln bru ok dia berjln bole berlari.. Nurse kata normal . Ade org ank nye 11bln da berjln.. Itu bonus.. Bdk2 xsme... 😉