pregnant

it is normal if the baby weight just 2kg at 35 weeks pregnant?

348 Balas

My mom kata baby dh 2kg ke atas dh elok dah.... jangan kurang 2 kg je klo dh minggu hujung hujung ni... baby 2.2kg je sekarang saya dah 35 weeks juga

saya 31week 1day..berat 1kg. .pramatang.. 2bln dalam incubator..genap due yg sebenarnya dia lahir.. baru keluar hospital..skrg da 1tahun 4 bulan.😊

4y ago

highbp sis

Sy 34 minggu berat baby 2.9kilo.. Kena pantau dgn dokter o&g hospital.. Tggl 14 bulan 4 jumpa dokter o&g lg tuk scan kali ke dua...

Okayh ja.. Bru 35 weeks kn.. Snang brsalin.. Kalau bby bsar pn susah skit nk brsalin.. Weight bby akn brtmbah lg bla Dkt2 due nanti.. Jgn rsau.

Normal je. Dktor ckp baby dlm smggu boleh naik sampai 500g. Mggu lps sy scan kandungan 2.1kg. Skrg dh 2.6kg. Buat scan 5D. Montel je baby. 😅

saya 2.25kg 35w6d..normal..tpi baby breech & kepala kecil dari usia kandungan ..esok jumpa pakar utk scan doakan baby saya sihat & selamat🤲

it is normal. My baby 34weeks dah 2.8kg.. 38 weeks nanti I dah kene Caesar coz baby besar, sebab I kecik🤭. 25 SEP ni my due date

samalah saya skrg baru 35 minggu dah masuk wad...sebab liking dan jalan dah buka 1 cm....Sakitnya cucuk dexa matangkan paru2 budak...Sebab gbs kuat

3y ago

samalah sis, baby lahir di minggu 34 terlampau banyak liking....

Sy 36 weeks 2.2kg . Bru je check smlm. Doktor kata normal brgntung pd bdn si ibu and ank prtama mmg kecik sdkt. Itujela kata2 positif doktor

klau doc ckp OK xada apa lh.. klau doc ckp xok mmg ada msalah lh to ... tdi bru scan 35weeks bby 2.50kg..18/1 dh kena serah diri due 25/1