7 month ☺️

Normal ehh 7bulan ni kat pundi kencing rasaa ngiluu jee , and rasa macam terganggu . Hehe .

3 Balas

Sy dari awal mengandung sampai skrg 8bulan ulang alik toilet sebab asyik rasa nak kencing. Saya ada bagitau nurse dia kata baby makin besar, dia tekan pundi kencing kita lagi 1 rambut baby terkena pundi kencing sebabtu rasa ngilu. Taktahu la betul ke tak, sy iyakan saja 😅

Baby makin membesar dan menekan bhgn pundi, lg ngilu kalau asyik kena kick je kt pundi kencing 🤣

2y ago

Ya, byk juga sy baca baby aktif time malam. Sy pn selalu ulang alik toilet. Awal2 baby dah preparekan kita utk tak tidur lena, nanti dia dah lahir lg tak dpt tidur lena 😂

Sy pn rasa mcm tu cuma bkn hri2😅 7bln jgk