baby mengeras kuat sangat

sapa mcm saya dah 37week rasaa macam tak tahan dahh terkena pundi kencing sbb baby asyik ngeras2 je ..kdg tido pon xselesa duduk pom sama je ..dah tu mula rasa sengkak perut ..mcm mana eh nak kurangkan . betul2 xselesa ..

2 Balas

Hi sis. Cuba usap dan berkomunikasi dgn bayi boleh membantu utk rasa selesa sedikit. Cara lain saya tak pernah buat la pula Tapi dah sarat memang tk selesa even nak terasa mengah kerap #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sama mcm saya 37w3d . sakit sesgt , nk duduk , bgun yaallah .