xbole tdo

is it normal?? cannot sleep at all pdahal da ngntokkkkkkkk... ??

13 Balas

Normal sis. Nah dalam artikel ni ada sembang mcm mana nak atasi masalah susah tidur ketika hamil. Semoga ia bermanfaat! https://my.theasianparent.com/tidur-pun-susah-atasi-masalah-tidur-sewaktu-mengandung

normal. berbelas belas minggu preggy mmng tidur 3-4 jam je. tp dah masuk 25 minggu ni asyik tidur awal. dalam bus time balik keje pun sempat tidur. haha

Normal...try zikir dan selawat..aritu saya guna sleep balm...bagi dye mood tidur..dye x de mood nk tidur tu...nak try balm tu boleh mesej saya

Haha sama lah kitaa. Normal kot. Dah 35w++ ni susah pulak nak tidurrr. Kdg lepas subuh baru tidur. 😁

5y ago

Skrg da strt skit dri betis smpai punggung n blkg 😅😅

Bersabar sis... Kena selalu ckp dgn baby.... Baby akan tenang dengan ibu...

Normal sis. Nanti tiba waktu. Sis akan cepat tertidur pulak 😅

5y ago

Masa awal2 tu sy mmg kuat tdo..lately nk msuk 12weeks ne.. tdo posisi mgiring pun x selesa 😅 kena ada bantal d alas bawah perut bru ok sikit sis.. rsau jgk ...

normal sis..salu berzikir bawa bby bercakap 😉😉

5y ago

tq... p normal ka ? sy bru nk msuk mggu ke 11 😅

normal. saya pun susah tido dari awal pregnancy lagi.

lama2 ttdur jg Tu😂🤣 Cuba dngar lagu lullaby..

Normal sis, cuba minum susu sebelum cuba tidur ya

5y ago

Ok sis..sy cuba yea..tq 🥰🥰