hai

Nomal ka 5bulan tp masih muntah2...ada tips dak untuk hilangkan rasa semua tu...sampai takut nak makan sekrang nie

2 Balas

Ada yg smpai nk bersalin tu sis,ada yg kjap jak...ada yg xde rasa apa2 pun... Sye yg first pregy, anak no 1- sye xboleh hidu ayam digoreng Dan tau ayam di goreng tu guna Kentucky cuma ITU alahan..klau hidu itu pasti muntah. Anak no. 2 xde apa2 rasa. Skrg pregy anak no 3 nasi masak xboleh hidu, mkn pasti kluar blik..Dan cepat penat ...

5y ago

Ya sis...huhu...skrg...yg ngam saja xdiksih blik.tpi klau xngam..dijamin muntah..

Yess.. sgt normal sis..

5y ago

Ada tk tips untk hilang kan rasa muntah semua tu