lepas bersalin takut nak bersama

hi mummies, ada tips dak nak bagi rasa tak takut after bersalin? i dah lebih 100 hari pantang bersama. but i still takut, duk rasa seriau lagi tempat jahit. i jahit sikit ja(epi). kot la mummies ada tips.. lagi satu, memang normal ka rasa macam ada isi dalam kita punya lubang tu? #pleasehelp #bantusharing #firsttimemom

1 Balas

Tipsnya berbincang dengan suami. Luahkan apa yang awak rasa. Be positive and do not rush. Saya 7 bulan lepas bersalin baru bersama dengan suami. Atas perbincangan dan persetujuan kami berdua. Saya takde pula rasa macam tu. Episiotomy (2nd degree tear).

8mo ago

Faham perasaan tu. Huhu apa2 awak slow talk je dengan suami. Bagi suami faham