..

Nk tya ni first mnth sy preggy, bila brsma dgn hsbnd tiba ii ada drh kluar.. Ada yg tau x knp... sy risau..

2 Balas

Di awal kehamilan, tindak balas hormon menyebab kan cervix menjadi lembut/ tender dan lebih sensitive . Sebab tu boleh berlaku nya sedikit pendarahan selepas bersama.

5y ago

Kalau bleeding tak stop, darah semakin banyak dan d susuli rasa sakit d bahagian perut better pegi klinik atau kecemasan utk pemeriksaan selanjut nya