..

Nk tya ni first mnth sy preggy, bila brsma dgn hsbnd tiba ii ada drh kluar.. Ada yg tau x knp... sy risau..

2 Balas

Di awal kehamilan, tindak balas hormon menyebab kan cervix menjadi lembut/ tender dan lebih sensitive . Sebab tu boleh berlaku nya sedikit pendarahan selepas bersama.

5y ago

Kalau bleeding tak stop, darah semakin banyak dan d susuli rasa sakit d bahagian perut better pegi klinik atau kecemasan utk pemeriksaan selanjut nya

Sama saya jadi macam ni 😭. Lepas tu esok nya jadi macam darah coklat campur keputihan. Saya pon risau sebenarnya ni

5y ago

Yeke darah tu banyak ke? Darah warna fresh kan? Ke ada ketulan? Pernah jadi macam saya, saya nak tanya doc dia cakap tak ada apa jangan risau. Tapi kalau jadi macam saya tak tahu sebab coklat campur macam keputihan