Nak Minta Pendapat

Hi nk tya ada x sesiapa sini yg prna pregnant @ pun time pregnant mata mula nak bengkak & merah" plss share pendapat dlu ??

2 Balas

Saya 😅 2 week sblm bersalin merah banyak taik mata bangun pagi tak boleh buka mata sbb taik mata mengeras. Pg klinik ambk ubat mata and masa bersalin anak saya pon kena sakit mata jugak kesian die 😢

5y ago

Pg klinik ambil ubat mata wak

Sy time pregnant demam je slalu... Tp smuanya ok.. cuba sis refer kt doc kot2 jangkitan kuman.