Saya nak minta pendapat

Nak minta pendapat dari ibu2 atau bakal ibu semua. Saya skrg pregnant 6 weeks. And saya tak boleh nk makan nasi. Even nasi fav saya pun saya xblh tgk, jadi mual and nk muntah. Boleh x bagi pendapat/cadangan apa yg saya blh try makan utk gantikan nasi. Sbb saya first time, jadi risau pada kandungan takut xdpt nutrisi yg diperlukan. #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Selain nasi, makanan lain juga sumber karbo. Ambil dalam small portion, tp dgn kerap. Jgn smpai tk makan sis, sian bb 😊