kantung 5 minggu normal ke 🤗

nk tnye tadi saya g scan doktor ckp nmpk kantung saje baru 5minggu 3 hari normal ke kecik cmnie 😭 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

kantung 5 minggu normal ke 🤗
36 Balas

normal ni.. sy hritu g emergency sbb sakit perut sengugut tp xperiod.. bila cek pregnant then doc situ bgtau possible prrgnancy failure sbb sakit perut.. alhamdulillah skrng dah 21 weeks.. jgn risau sngt ye.. unless ade spotting atau turun darah yg bnyk.. awal2 ni jgn stress2..

1y ago

in sha ALLAH jgn stress sgt.. moga ade rezeki awak.. ❤️