kantung 5 minggu normal ke 🤗

nk tnye tadi saya g scan doktor ckp nmpk kantung saje baru 5minggu 3 hari normal ke kecik cmnie 😭 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

kantung 5 minggu normal ke 🤗
36 Balas

Normal tu, sy pregnant 7weeks pun baby belum nampak jelas lagi, tapi heartbeat dia dah kuat bunyinya masa doc scan 🥰🤲🏻

Normal sis. Tunggu 2minggu lagi try gi scan plk. Saya pn macam ni 5w nampak kantung je, 7w dh nampak baby & heartbeat.

normal jer sis . sy pon mcmto 5w kantung kecik cmto jer . bile da 6w alhamdulillah nmpk heart beat

saya scan masa week 8. tapi bila scan doc kata baru 6week tapi alhamdulillah baby saya dh ada heartbeat

1y ago

Doc ckp ok je klu beza 1-2minggu antara size scan dgn usia kandungan, tak jadi masalah

5 minggu mmg akan nmpk kantung sj.. tgu lgi 2 3 minggu.. insyallah dh ada degupan jantung..

1y ago

insyaallah aminn terima kasih ya 🥰

Sama macm saya. Then saya scan masa 8 week pun kecik lagi better scan 10 week

1y ago

ouhh hehee ok sis bukan ape sebab klau ikutkan pengkiraan first period 1/11 so 9week da tpi doktor scan baru 5week 😊

normal.. sy 8w nmpk jantung.. jgn stress2 ye.. jaga diri.. nnt repeat scan lg k..

1y ago

okk sis terima kasi ye 🤗

Normal je.. Sy dulu pun mcm ni.. Sampai x dpt due date yg btol lak tu..

Kalau kita scan mcm 7w2d boleh ke, agak2 napak x

1y ago

Alhamduah, smoga baby kita dalam kandungan sentiasa sihat sampai la 9bulan

saya scan 6w lgsg xnampak apa. kosong. rahim pon xtebal 😂

1y ago

mcm kes sy la ni.. scan rahim kosong.. dinding rahim normal xtebal.. so doc ckp maybe early pregnant... lg 2 weeks nnt tgk mcm mna😅