baby prem

Hi nk tnye pngalman mommy2 ada tak yg lahir anak prem... Anak saya lahir 36weeks berat 1.52kg..skrg dlm nicu... Agak2 baby mommy2 berat berapa dan lama tak kene tahan dalam nicu?

12 Balas

My wife deliver premature 33weeks (10/12).. x sempat tunggu 2020 😅.. baby 2.47kg.. now check-in NICU..

4y ago

My wife 2nd time bleeding sebab placenta previa stage 2, then kena tahan wad.. suppose stay hospital smpai due (Jan 2020).. 3rd time happen terus Doc decide masuk OT..