Hi ibu ibu pernah tak bby baru lahir kena kuning dan ditahan di nicu.. berapa lama kena tahan?

2 Balas

sis..ank sis kne kuning jugak ke lpas lahir...skarang ank mcm mne ..brape hari kne tahan nicu ?

1y ago

iyeee sbb tk smpai 24 jam kuning tinggi dekat 300...alhamdulillah baby dh balik..1 hari kt nicu, 2 hari pantau kt scn

ikut atas penurunan bacaan.. klau cepat..cepatlah blk.. klau lmbatlah blk