Keliru

Nk tnye pndpt... Bersalin di spital shah alam okay x? Sbub plan nk brsalin dkt spital KL, tp spital tu da ttup.. Ad sspe thu spital gOv mne yg okay area slngor, kl

2 Balas

Hospital klang yang baru tu pun macam okay sebab tak padat dengan orang . Selalu kalau nak bersalin ni jenuh tunggu katil , sebab orang padat sangat , katil dalam wad tak de kosong . Dah sakit pun tunggu lah sambil duduk je kat ruang menunggu tu . Lagi pun hospital baru insyaallah kemudahan dia pun yang latest punya

5y ago

Oh , bukan klang . Shah alam . Haha

Tak silap kat kl ada hospital baru tu, hospital wanita & kanak kanak tak silap namanya. Cuba sis google

5y ago

Iyeke... Okay2 tq sis ats info... Sbub trikh due buln 11 nie