Tarikh czer

Aslam momi semua. Bila kita dh dpt date czer kt hspital tu adakah kita tdk bole lg bslin kt spital lain ye? Doc tu ckp xbole,spital tu pula half gov sy alsn nk bslin kat kg pn dia kata xbole. Adakah momi ada pglm mcm sy 1st mom ni

2 Balas

bukan ke boleh as long hospital yg awk nk prgi tu ada pakar ..sbb biasa pon nurse tye nk bersalin kt mana ..

3mo ago

kalau doktor kk kata tk boleh ..cuba awk prgi ke hospital yg kne refer tu tanya nk mtk pertukaran hospital boleh ke tak ..

dah booking dpt tarikh pun.. kalau sblm blh la lagi