Lendir darah

Nk tnye lau kluar lndir drh ni lama mne erk kita akn rasa skit nye bb sy da 37week da kluar lendir drah skit sgt mmg dye akn rasa mcm tu kr

2 Balas

Sy dulu kekuar lendir darah dkt2 nk msk 38 mnggu gak. Lps tu br dtg contraction. 38 mnggu 4 hr mcm tu sy deliver baby secara caesar. Bila sy tnya nurse ms lendir tu, dia ckp klu turun darah or ketuban oecah atau contraction kerap br ke hospital. Lendir tu observe sj dulu. Tp better ke klinik tnya ye. Lain org lain ragan

better puan pergi ke hsptl asap utk dptkan rawatan kadar segera..mg dpmudahkan segalanya..aamiin